a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

WONEN ZUID – HEERLEN

Het voormalige Hema pand in Heerlen is vanaf eind 2014 de thuisbasis voor Wonen Zuid Heerlen. Bij dit project heeft Studio Erol de oorspronkelijke architectuur zoveel mogelijk teruggebracht. De mix van nostalgische elementen en de corporate identity van de opdrachtgever resulteerde in een drie verdiepingen tellende werkruimte die zich perfect leent voor het concept ‘het nieuwe werken’.
Door het weghalen van de standaard gangen en deze te vervangen door een stelsel van verbonden ruimtes worden zowel horizontaal als verticaal diverse publieke verbindingen gemaakt. Het interieur is aangepast aan de architectuur van het gebouw: verfijnd met veel diverse lichtinvallen die met hun schaduwspel zorgen voor rust en eenheid. Elke verdieping heeft een eigen (van hergebruikt hout gemaakte) ‘doos’ die dwars het gebouw infiltreert en het private domein scheidt van de publieke ruimte. De no-nonsense gedachte is vertaald in een eenvoudige meubellijn waardoor het totaalbeeld ontstaat van een serieuze organisatie die dicht bij haar klanten staat.

Info
Category:
Date: