a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

GEMEENTE LANDGRAAF

Ontwerp een dynamische tijdelijke oplossing die aanzet tot anders denken en doen, zonder hoge constructieve kosten. Zo luidde de opdracht door Gemeente Landgraaf. Door de wethouders en de burgemeester te verplaatsen naar een meer centrale ruimte creƫerde Studio Erol een omgeving die betere verbindingen stimuleert. Door het terugbrengen van vormentaal in kleur en materiaal ontstaat er een eenheid waarbij het interieur een relatie aangaat met het gebouw zelf. De leidende kleur is op speelse wijze doorgevoerd naar de plek waar ontmoetingen centraal staan en de burger in direct contact staat met de wethouders.

Info
Category:
Date: